Saturday, January 7, 2012

Gratis Premium Link Building Services

Iedereen weet het, backlinks zijn zeer nuttig en belangrijk voor je SEO strategie. Nochtans, is het niet makkelijk om backlinks van andere websites te verkrijgen en soms vragen ze er zelfs veel geld voor.

Hier onder heb ik een paar Backlink services voor je die ik getest heb en die je kostenloos kan gebruiken.

Dripable.com is veruit de beste link building service die ik gebruik, projecten zijn eenvoudig aan te maken kies je keywords en urls en Dripable.com doet de rest. Het grote voordeel van Dripable.com is dat ze niet steeds links plaatsen op de zelfde websites maar je links worden geplaatst op alle websites die links accepteren. Dit betekent blogs, commentaren, forums, gastenboeken, fotogalerijen, basis commentaarpagina’s, en overal anders online. Je kan dripable voor 7 dagen gratis gebruiken in een free trial account, maar als je een review wil schrijven over dripable.com blijft het gratis.

Bekijk de website van Dripable.com

De scheduled Backlink Service  is gratis staat u toe om elke dag 50 links snel en gemakkelijk voor uw website tot stand te brengen. Je kan een volledige lijst van de geplaatste links gemakkelijk downloaden die voor elke dag worden gecreeerd zodat u deze links gemakkelijk kan pingen. Een project is zeer makkelijk aan te maken, met de door jouw gekozen keywords en websites. Je links worden geplaatst als blog comments en  forum profielen

Bekijk de website van  scheduled Backlink Service

Social Monkee is gratis te gebruiken, om het even wie wie kan zich inschrijving voor een gratis account waar je elk dag 1 backlinks kan plaatsen op 25 social media websites met unieke  c-Klasse IPs en Domeinen!  Kies je voor een premium account bij Socialmonkee dan kan je elke dag 3 links plaatsen op 100 social websites.

Bekijk de website van Social Monkee

Vond je dit een nuttig artikel klik dan even op de facebook like button, thanks

No comments:

Post a Comment